Hoofdgerechten - Restaurant de Waard Heesch - Restaurant de Waard - Heesch

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Hoofdgerechten - Restaurant de Waard Heesch

Menu

Hoofdgerechten vis

Mahi Mahi filet ( goudmakreel ) op spinaziebedje met Hollandaisesaus 17,00
In roomboter gebakken Noordzeetong, heel geserveerd 23,00
Gebakken asperges met zonnevis en saus van 'het aspergebier 2017' Eyinger Weizen 19,00
Gepocheerde zeeduivel met asperges en stroopsaus 19,50

Zalm met spek omwikkeld met asperges en tomatensaus 18,50



Hoofdgerechten vlees

Geheim van De Waard, diverse vleessoorten onder een hoed van bladerdeeg 17,00
Varkenshaas met Stroganoffsaus 17,00
Gebakken runderpuntjes met oestersaus 18,50

Tournedos met groene pepersaus 23,00

Asperges traditioneel met achterham, gekookt ei en boterjus 20,00
Struisvogelfilet met truffeljus en asperges 20,50

Kalkoenfilet gevuld met gamba's en een bearnaisesaus en asperges 18,50

Kalfsoester met asperges en tomaten-dragon saus 21,00




 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu