Hoofdgerechten - Restaurant de Waard Heesch - Restaurant de Waard - Heesch

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Hoofdgerechten - Restaurant de Waard Heesch

Menu

Hoofdgerechten vis

Zalm op paksoi met Hollandaisesaus en muskaatdruiven 17,50
Zonnevis met kruidige rode pesto en witte wijnsaus 17,00
Forelfilet op romige puree met mosterdsaus 17,50
Barramundi filet op rucola-stamppotje met perenstroopsaus 17,50



Hoofdgerechten vlees

Geheim van De Waard, diverse vleessoorten onder een hoed van bladerdeeg 17,00
Varkenshaas met gebakken champignons 17,00
Hertenbiefstuk met shiitake jus 22,50

Tournedos met Madeira saus 23,00

Hazepeper op grootmoeders wijze 17,00
Zwijnshaas met sjalotjes jus 19,50

Fazantfilet omwikkeld met rookspek en rode portsaus 20,50




 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu