Hoofdgerechten - Restaurant de Waard Heesch - Restaurant de Waard - Heesch

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Hoofdgerechten - Restaurant de Waard Heesch

Menu

Hoofdgerechten vis

Spies-duo van botervis en scampi's met koude knoflooksaus 17,50
Slibtongetjes in roomboter gebakken 17,00
Antilliaanse rode mul filet met Salsa garnituur van tomaat, courgette, olijven en kappertjes 17,50
Barramundi filet met dillesaus 17,50

Gebakken heilbot filet met Pernodsaus 17,50

Hoofdgerechten vlees

Geheim van De Waard, diverse vleessoorten onder een hoed van bladerdeeg 17,00
Varkenshaasmedaillons omwikkeld met rookspek met bruine jus 17,00
Duo van kalfshaas en zwezerik met zachte pepersaus 23,00, in menu + 5,00

Tournedos met saus van oesterzwam 23,00, in menu + 4,50

Gebakken runderpuntjes met spekjes en ui 17,00
Lamsfilet met bearnaise-saus 19,50

Licht gerookte struisvogelfilet met rode wijnsaus 18,50




 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu