Hoofdgerechten - Restaurant de Waard Heesch - Restaurant de Waard - Heesch

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Hoofdgerechten - Restaurant de Waard Heesch

Menu

Hoofdgerechten vis

Heekfilet op rucola stamppotje met kappertjessaus 17,00
Heilbotfilet met stroopsaus 18,00
Gegrilde tonijnbiefstuk op nodels met oestersaus 17,50

Zeetong in roomboter gebakken 26,50



Hoofdgerechten vlees

Geheim van De Waard, diverse vleessoorten onder een hoed van bladerdeeg 17,00
Varkenshaasmedaillons met soja-saus 17,50
Franse limousin runderbiefstuk met pepersaus 18,50

Hertenbiefstuk met rode wijnsaus 23,00

Zwijnshaas met shi take-jus 18,50
Hazenpeper op grootmoeders wijze 18,00

Kippedij gemarineerd 'aan spies' 17,00

Tournedos met Cognac saus 23,00

Wilde eendfilet met kruidige sinaasappelsaus 19,50



 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu