Hoofdgerechten - Restaurant de Waard Heesch - Restaurant de Waard - Heesch

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Hoofdgerechten - Restaurant de Waard Heesch

Menu

Hoofdgerechten vis

Botervis in bladerdeeg gebakken met een kruidensaus 17,50
Dorade-filet, in knoflookolie gegaard, op tomaat en zeekraal met kappertjessaus 18,00
Zalm-forelfilet met bieslooksaus 17,50

Roodbaars-filet met dragonsaus 18,00



Hoofdgerechten vlees

Geheim van De Waard, diverse vleessoorten onder een hoed van bladerdeeg 17,00
Varkenshaasmedaillons met Stroganoffsaus 17,50
Franse limousin runderbiefstuk met pepersaus 18,50

Kalfsoester met spek omwikkeld met Madeirasaus 22,00

Kangoeroe-biefstuk met oesterzwam-jus 18,50
Parelhoenfilet met rozenbottelsaus 18,00

Tournedos met Provençaalse kruidensaus 23,00




 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu