Hoofdgerechten - Restaurant de Waard Heesch - Restaurant de Waard - Heesch

Ga naar de inhoud

Hoofdgerechten - Restaurant de Waard Heesch

Menu

Hoofdgerechten vis

Kort gebakken Brabantse asperges met zonnevis en remouladesaus 19,00
Zalm met spek omwikkeld met asperges en een tomatensaus 18,50
Mahi mahi ( goudmakreel ) op spinaziebedje met Hollandaisesaus 17,50

Gebakken rode mul filet op couscous met pomodori tomaat en zachte pestosaus 17,00



Hoofdgerechten vlees

Runder bavette steak, 250 gram, met shi take jus 19,50
Tournedos met Provençaalse kruiden 23,00 
Speenvarken filet met pepersaus 17,25

Lamsfilet met asperges en honingsaus 20,50

Asperges op traditionele wijze met ham, gekookt ei, krieltjes en boterjus 20,00
Kalkoenfilet gevuld met gamba's met een bearnaisesaus en asperges 19,50

Kalfsentrecote met asperges en tomatendragonsaus 20,50




Terug naar de inhoud