Hoofdgerechten - Restaurant de Waard Heesch - Restaurant de Waard - Heesch

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Hoofdgerechten - Restaurant de Waard Heesch

Menu

Hoofdgerechten vis

Zonnevis op groenten-bedje met Hollandaisesaus 17,00
Stoofpaling in kruidensaus 19,50
Forel, heel geserveerd, met Pernodsaus 18,00
Zeebaarsfilet gestoomd in folie met oa. courgette en bosui 17,50

Zeetong in roomboter gebakken 26,50



Hoofdgerechten vlees

Geheim van De Waard, diverse vleessoorten onder een hoed van bladerdeeg 17,00
Varkenshaasmedaillons met oesterzwam en spekjes 17,50
Parelhoenfilet met Madeira-saus 18,50

Tournedos met Stroganoffsaus 23,00

Bourgondisch varkensfilet met cumberlandsaus 17,50
Biefstukblokjes van het Black Angusrund met pittige Thai koriandersaus 19,50

Kangoeroefilet met rode wijnsaus 19,00





 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu