Voor Groepen - Restaurant de Waard Heesch

Voorgerechten:
Salade Cajun gebakken kipfilet
Rundercarpaccio met spekjes
Soepen:
Runderbouillon met prei
Oesterzwamsoep
Hoofdgerechten:
Tilapia-filet met dillesaus
Het geheim van DE WAARD, diverse vleessoorten onder een hoed van bladerdeeg
Struisvogelfilet met rode wijnsaus
Nagerechten:
Heisse liebe, vanille-ijs met warme frambozensaus
Tiramisu-taartje
Coupe met diverse soorten ijs
Prijs:
3 gangen E 22,50
4 gangen E 26,50
Voorgerechten:
Zalmcocktail
Ham met meloen
Soepen:
Tuinkruidenbouillon
Tomatensoep
Hoofdgerechten:
Zeebaarsfilet met kappertjessaus
Runderbiefstuk met pepersaus
Varkenshaasstukjes met ananas
Nagerechten:
Mini omelette Syberienne
Sinaasappel-bavarois
Coupe met diverse soorten ijs
Prijs:
3 gangen E 22,50
4 gangen E 26,50
Voorgerechten:
Ceasar salade met oa. verse Parmezaanse kaas en spekjes
Gerookte forel met mierikswortelcreme
Soepen:
Romige knoflooksoep
Parelhoenbouillon met bosui
Hoofdgerechten:
Varkenshaas met champignonroomsaus
Zalmforelfilet met witte wijnsaus
Spies van kalkoenfilet met Stroganoffsaus
Nagerechten:
Flensje met vanille-ijs en warme kersen
Coupe met diverse soorten ijs
Bavaroistaartje ' tropical '
Prijs:
3 gangen E 22,50
4 gangen E 26,50
Voor de wintermaanden
Voorgerechten:
Zalmcocktail
Parelhoenpate met spekjes en cumberlandsaus
Soepen:
Kalfsbouillon met reepjes courgette
Romige mosterdsoep
Hoofdgerechten:
Nijlbaarsfilet met bieslooksaus
Zwijnshaas met rode wijnsaus
Runderbiefstuk met kruidenboter
Nagerechten:
Speculaas-ijs
Cassata-ijs met bramensaus
Chipolata-bavarois
Prijs:
3 gangen E 22,50
4 gangen E 26,50